Sona Mollet

Sona Mollet és un festival internacional de música promogut per l'Ajuntament de Mollet amb la col·laboració del Conservatori del Liceu i el Conservatori d'Amsterdam, un dels més importants d'Europa.

QUÈ ÉS EL SONA MOLLET?

SONA MOLLET va néixer l’any 2016 motivat pel record a una jove promesa molletana, l’Anna Villaescusa, i promogut per l’Ajuntament de Mollet i els conservatoris del Liceu i d’Amsterdam. Es tracta d’un festival solidari que dedica tots els beneficis de la venda d’entrades a la Fundació Josep Carreras contra la Leucèmia.

La projecció i el reconeixement internacional de l'Anna Villaescusa la van portar a estudiar als conservatoris del Liceu i d'Amsterdam, on va forjar relacions amb els joves músics més prometedors del moment. Molts d'ells retornen cada any per participar del Festival i retre  homenatge a la jove pianista. 

El programa  compta amb la interpretació de músics de fama internacional en diferents disciplines i instruments. La nit de dijous i divendres està destinada al Jazz (dijous per la Mollet Jazz Band a la plaça Prat de la Riba i divendres al Mercat Vell amb músics de fama internacional), dissabte està dedicada al piano i el diumenge a la música de cambra.

Els diners de les entrades es destinen íntegrament  a la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia.