Mollet Music Week (MMW)

El Mollet Music Week és un festival de música d’estiu de gran format adreçat al públic més jove de la ciutat, que es realitza al Parc de Ca l'Estrada. Neix amb la clara intencionalitat de fomentar l'activitat cultural i d'oci del col·lectiu més jove.

QUÈ ÉS EL MOLLET MUSIC WEEK?

El Mollet Music Week és el festival de música adreçat a la joventut de Mollet del Vallès. L’esdeveniment, organitzat per l’Ajuntament de Mollet del Vallès, ofereix propostes fresques i musicalment engrescadores i neix de la voluntat de fomentar l’activitat cultural i d’oci del col·lectiu més jove de la ciutat.

Les regidories de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Mollet del Vallès volen fer partícip del Mollet Music Week el públic jove de la població, però també el d’altres localitats, amb la finalitat d’impulsar la imatge de ciutat compromesa amb la joventut, la cultura i l’oci responsable i de qualitat.

Amb una clara voluntat de creixement, l’organització treballa perquè l’esdeveniment esdevingui, ben aviat, un referent musical a la comarca del Vallès Oriental.

Les dates de la nova edició són del 16 al 19 de juliol.